Klantenkorting

maak een account aan en geniet van 8% klantenkorting. Deze korting kan u bij een volgende aankoop – zowel online als in de winkel te Dendermonde - in mindering brengen (*). U kan uw openstaande klantenkorting raadplegen via "mijn account"

(*) niet geldig tijdens solden, op afgeprijsde artikels, bij aankoop cadeaubonnen, onderhoudsproducten en zolen. geen teruggaven in geld of tegoedbon. De korting is één jaar geldig vanaf datum van aankoop.

Moernaut

trend: mocassin

Trend in de damesschoenenmode herfst/winter 2021...

DE MOCASSIN

Een opvallende aanwezigheid in de schoenencollecties voor dames is die van de mocassin.

De moccasin kent een lange geschiedenis en is een van de oudste schoenvormen die we kennen. Allicht zijn de Indianen in Noord Amerika de grondlegger van de moccasin, maar er zijn zelfs 30.000 jaar oude sporen van dit schoentype gevonden in Azië !  Het woord “mocassin” is afgeleid van het Powhatan-woord makasin. Rond 1600 kwam de schoenvorm naar Europa en werd aangepast tot een modieuze vrijetijdschoen.

> de Indiaanse "makasin"

 

De mocassin is nooit écht uit de collecties, maar we zien deze meer in de zomer dan in de winter. Maar in de nieuwe herfst/wintercollectie voor dames kan je er niet naast kijken.

> Bibi Lou

Ze komen in verschillende uitvoeringen:

  • op een lederen zool, zoals de mocassin klassiek voorkomt
  • op een ietwat robuustere rubberen zool, wat deze elegante schoenvorm plots stoerder maakt
  • op een sneakerzool, wat het een hoger comfortgehalte geeft
  • ja, zelfs op een hakje zie je ze

> Kutsu

> Janet

De mocassins worden met een kettinkje, boucle of flosje opvallend afgewerkt.

> Pertini

Ze komen in allerlei materialen, daim of spazzolato (gebrushed leder), maar ook in glansleder kan je ze ontdekken in onze collectie.

Kleur mag, ook en zeker in deze winter. Van klassieke winterkleuren donkerbruin en zwart, gaat het naar bordeaux en (dé kleur deze herfst/winter) lichtere beigetinten.

> AGL

> ATP Atelier

ontdek HIER onze damesmocassins