dé trend deze lente/zomer: de ballerina

ODARE, nieuw label van Belgisch design. De platte schoen, heruitgevonden!

Interieurarchitecte – en influencer – Justine Kegels wordt steeds gedreven om haar visie op vormgeving te uiten in méér dan enkel interieur en objecten. Zo ken je haar ook van de samenwerking met het kledingmerk Selected Femme, waar ze een aparte lijn mee lanceerde.  En nu heeft ze samen met twee gelijkgestemde zielen de missie om ook het schoenenlandschap op te schudden.  Met hun drieën hebben ze het buitengewone verhaal van ODARE vormgegeven. Ontworpen in hun thuisbasis, Antwerpen. Tot leven gebracht door de zorgzame handen van Italiaanse ambachtslieden. Bij ODARE komt tijdloos design, prachtige materialen en een vleugje durf samen.

ODARE’s eerste collectie platte schoenen – ballerina’s – heeft als doel de grenzen van de schoenmode opnieuw te definiëren. Van casual koffiestops tot glamoureuze soirées.

De collectie is zorgvuldig met de hand gemaakt van de hoogste kwaliteit, zachtste leersoorten voor ongeëvenaard comfort en blijvende elegantie.

Voor de fashion-forward zielen, Odare’s ballerina’s verheffen moeiteloos je dagelijkse looks en stralen ongeëvenaarde allure uit tijdens glamoureuze soirées.

 

 

Prijzen tussen 155 € tussen 185 €

shop hier de Odare ballerina’s

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>