Meet our M-team: Karen

Karen viert straks haar 1 jaar bij Moernaut. Wij vinden het dus hoog tijd om haar aan jullie voor te stellen!

Karen is sinds mei vorig jaar onze back-office kracht. Heb je ons al gebeld ? Dan is de kans groot dat je haar vriendelijke stem aan de lijn had. Je hóórt haar glimlach 😉 Ook zal je haar af en toe aan de kassa zien opduiken, want ze is allround.

Na een jaartje is Karen ook volledig ondergedompeld in de Moernaut-modewereld. Dolenthousiast poseerde ze in onze lente-zomershoot.

Ontdek HIER Karen’s lentefrisse look

 

Het Nice-to-meet-Karen-interview

Een logische vraag om mee te starten: wie is Karen ?

Ik ben 41 lentes jong 😉.  Onlangs ben ik verhuisd naar Dendermonde, zo woon ik wat dichter bij Moernaut en kan ik zelfs met de fiets naar het werk, zalig!

Ik ben gek op mijn hondje Bailey, hij is mijn oogappel. In mijn vrije tijd ga ik graag wandelen in de natuur en geniet ik vooral van gezelligheid met vrienden. Een wijntje drinken, iets gaan eten of samen padellen, dat kan me volledig ontspannen!

Voor ik bij Moernaut terechtkwam, werkte ik in de financiële sector. Administratief werk is dus mijn ding, maar ik voelde al snel dat ik ook het persoonlijke contact met klanten en collega’s in een job apprecieer. Die mix vind ik zeker terug bij Moernaut.

1 van die items waar “dierenvriend” Karen gek op is, de T-shirt van Pshopía

als office-proof shoes, kiest Karen voor deze hakjes van Zinda

 

Je komt dus uit een totaal andere branche dan de mode, heb je dan toch een klik met mode ?

Zeker wel! Mode heeft me altijd al geïnteresseerd. Ik heb trouwens een zwak voor mooie handtassen, zoals deze van Nathan-Baume:

Karen’s keuze: handtas Nathan-Baume

Het is ook echt leuk om te kunnen werken tussen al onze prachtige kleren, accessoires en schoenen. Elk seizoen zie ik de nieuwste trends (als eerste) passeren. Van collega’s krijg ik ook regelmatig tips over hoe ik kledij leuk kan combineren! Ik leer dus elke dag nog bij.

Spring is in the air! Karen’s favoriete lentelook ontdek je HIER

 

Heb je zo je favoriete stijl of merkje ?

Je zal me vaak zien in een jeans met een leuke sneaker. Voor deze zomer koos ik de leuke bronskleurige sneakers van Cycleur de Luxe, ik kan ze eindeloos combineren. Zoals op deze gilet en jeans van Nümph.

sneakers Cycleur de Luxe – Gilet en jeans: Nümph

Maar pas op, ik hou er evengoed van om mij eens op te kleden hoor! Als ik naar een feestje moet, kies ik voor hoge hakken en een mooi kleedje of een rok met een leuke blouse erop, altijd goed!

Het merk Y.A.S. kende ik nog niet, maar is meteen één van mijn favorietjes. Prachtige stukken, aan zachte prijsjes bovendien.

ontdek Karen’s favoriete merkje: Y.A.S.

 

Een laatste vraagje: hoe viel dat eerste jaartje bij Moernaut mee ?

Ik werd van in het begin warm ontvangen door de familie en al mijn lieve collega’s.  Het is hier een (h)echt team, waar iedereen zijn steentje bijdraagt.

Omdat ik zo’n afwisselende job heb kom ik elke dag met plezier werken.  Er komt meer kijken bij deze functie dan ik dacht, daardoor blijft ook elke dag weer een nieuwe uitdaging!

Bedankt Karen, welkom in het M-team ♥

 

No Comments Yet

Comments are closed