New arrivals: Atelier Content

We zijn toch wel tamelijk opgewonden, want de nieuwe collectie van Atelier Content is er! De collectie boots en laarzen is vrouwelijk, subtiel en toch opvallend.

art. Scarlett

Nele Content volgde haar opleiding aan de modeacademie in Gent en ging daarna als designer aan de slag bij diverse schoenenbedrijven. Daarna besloot ze dat het tijd werd om haar eigen label op te richten om zo nog meer inspraak in de ontwerpen te krijgen. Atelier Content weerspiegelt haar eigen smaak en wat ze wil dragen. Ze ontwerpt alleen schoenen die voor haarzelf goed aanvoelen.

< Ontwerpster Nele Content

Atelier Content staat daarenboven voor topkwaliteit met een doordacht Belgisch design! Nele selecteert persoonlijk haar materialen. De schoenen worden met de hand vervaardigd in Le Marche, Italië, de bakermat van de schoenenambacht en de kwaliteitsschoenen.

art. Salome

 

Je shopt de nieuwe herfst/wintercollectie van Atelier Content hier.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>