New arrivals: Atelier Content

We zijn toch wel tamelijk opgewonden, want de nieuwe collectie van Atelier Content is er! De collectie schoenen en tassen is vrouwelijk, subtiel en toch opvallend.

art. Alana – ook verkrijgbaar in zwart

Nele Content volgde haar opleiding aan de modeacademie in Gent en ging daarna als designer aan de slag bij diverse schoenenbedrijven. Daarna besloot ze dat het tijd werd om haar eigen label op te richten om zo nog meer inspraak in de ontwerpen te krijgen. Atelier Content weerspiegelt haar eigen smaak en wat ze wil dragen. Ze ontwerpt alleen schoenen die voor haarzelf goed aanvoelen.

< Ontwerpster Nele Content

Atelier Content staat daarenboven voor topkwaliteit met een doordacht Belgisch design! Nele selecteert persoonlijk haar materialen. De schoenen worden met de hand vervaardigd in Le Marche, Italië, de bakermat van de schoenenambacht en de kwaliteitsschoenen.

art. Alison – ook verkrijgbaar in cognac

< links: de Twiggy Boot met prachtige hak: bekleed met fineer iepenhout
binnen en buitenzijde in 100% natuurlijk geitenleer

rechts: Tammy Decolté schoen

Ook de handtassen van Atelier Content worden ontworpen in België en met passie gemaakt in Italië. Zoals deze Enza-tassen, waarbij de sluiting is afgewerkt met een stijlvol houten element in iepenhoutfineer. Met de bijgeleverde leren schourderband, kan je ze zowel als schouder- als crossbodytas dragen. Beschikbaar in 3 kleuren: zwart, wit en taupe.

Ontdek hier alle schoenen en tassen van de lente/zomercollectie van Atelier Content

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>