Scoor Ellen Verbeek aan -50%

↑ foto: boots TORA NU LAAGSTE PRIJS AAN -50%

Iedereen droomt er toch van om een (of meer 😉 paar van het Belgische label Ellen Verbeek in de schoenenkast te hebben ? Dan is het nù je kans om een designerpaar aan korting te scoren tijdens onze wintersolden!

WIE IS ELLEN…

Ellen Verbeek in haar Italiaanse woonplaats, Sant’Elpidio a Mare / foto by Knack Magazine

Ellen Verbeek startte haar merk in 2000, gepassioneerd door schoenen ging ze naar Italië naar het schoenengebied en kwam in contact met een ambachtelijke fabriek, geleid door oudere maar zeer ervaren vakmensen die haar architecturale ideeën op schoenen konden realiseren.

Want architectuur is haar voornaamste inspiratiebron bij de creatie van haar collecties. Ellen’s instagram en facebookpagina staan niet voor niets vol foto’s van parteltjes in de architectuur. De (veelal) ronde vormen in gebouwen en sculputeren in interieurs zie je dan ook regelmatig terug in haar ontwerpen vb. in de hakken.

In maart 2021 zette Ellen een héél belangrijke stap in haar leven… ze verhuisde  naar Italië, naar het historisch dorpje Sant’ Elpidio a Mare, om andere lucht op te snuiven, (letterlijk) meer licht te krijgen en… om nóg betere schoenen te maken, daar in het mekka van de artisanale schoenindustrie.

Waarom schoenen ? Ellen: “Schoenen zijn onze verbinding met de aarde, het fundament van een menselijk lichaam! Het combineren van deze kwetsbare elementen met schoonheid geeft veel geluk aan mensen. Stabiel in je schoenen staan ​​geeft al een zekerder gevoel bij mensen!”

… beter kan je het niet verwoorden, toch ?

We laten nu Ellen aan het woord over haar nieuwe schoenencollectie…

“Hakken voor sterke vrouwen, geven je een hoge stabiliteit gecombineerd met elegantie”

↑ pump LAPU in zwart leder: shop deze hier NU LAAGSTE PRIJS -50%

“Ik hou van natuurlijke materialen en schattige vrouwelijkheid”

“Deze LAPU pumps zijn gemaakt van natuurlijke haren van een hert. Deze huiden waren al gebruikt, van de restanten hebben we schoenen gemaakt zodat we het ‘no waist’ concept konden ontwikkelen. Een kleine gelimiteerde oplage van originele, vrouwelijke en milieuvriendelijke comfortabele schoenen.”

LAPU pump ‘limited edition” NU LAAGSTE PRIJS -50%

↑ Links: Boots Minte in zwart leder NU -50%, rechts: Boots met sleehak Ubon Zeppa in donkerbruin NU -50%

 

“Sexy en tijdloos, zo zie ik mijn Sabbah laarzen”

“Ze bestaan uit een rijkdom aan natuurlijke materialen, hakken gemaakt van hout, het leer is plantaardig gelooid zonder kleurstoffen of chemische producten.”

↑ links: Sabbah laarzen, rechts Tora boots in donkerbruin met een hielstuk in cognackleurig leder wat zorgt voor een opvallend contrast. NU -50%

Kwaliteit en vrouwelijkheid zijn de sleutelwoorden bij de collecties van Ellen Verbeek.

DUURZAME PRODUCTIE…

De schoenen worden manueel gemaakt in Italië, met duurzame materialen, wat een hoogstaande kwaliteit garandeert. Het gebruik van vegetaal gelooid leder creëert een brute, maar elegante uitstraling. Dit leder bevat geen chroom, waardoor het milieuvriendelijk is en allergische huidreacties voorkomt.

Ellen Verbeek samengevat: exclusieve kwaliteitsschoenen, vooruitstrevend design in duurzame materialen en hoogwaardige afwerking.

Scoor hier de F/W 2023 van Ellen Verbeek aan de laagste prijs

No Comments Yet

Comments are closed