new arrivals: Ellen Verbeek

foto: links sandaal Kozani, rechts pump Malia

Het Belgische label Ellen Verbeek is een vaste waarde in onze designer damescollectie. Ook dit seizoen vielen wij als een blok voor Ellen’s ontwerpen. Ontdek de prachtige collectie Spring/Summer 2023.

WIE IS ELLEN…

Ellen Verbeek in haar Italiaanse woonplaats, Sant’Elpidio a Mare / foto by Knack Magazine

Ellen Verbeek startte haar merk in 2000, gepassioneerd door schoenen ging ze naar Italië naar het schoenengebied en kwam in contact met een ambachtelijke fabriek, geleid door oudere maar zeer ervaren vakmensen die haar architecturale ideeën op schoenen konden realiseren.

In maart 2021 zette Ellen een héél belangrijke stap in haar leven… ze verhuisde  naar Italië, naar het historisch dorpje Sant’ Elpidio a Mare, om andere lucht op te snuiven, (letterlijk) meer licht te krijgen en… om nóg betere schoenen te maken, daar in het mekka van de artisanale schoenindustrie.

Waarom schoenen ? Ellen: “Schoenen zijn onze verbinding met de aarde, het fundament van een menselijk lichaam! Het combineren van deze kwetsbare elementen met schoonheid geeft veel geluk aan mensen. Stabiel in je schoenen staan ​​geeft al een zekerder gevoel bij mensen!”

… beter kan je het niet verwoorden, toch ?

Voor de shoot van haar collectie neemt Ellen je graag mee naar haar droomlocatie aan de Adriatische kust… Vai con noi ?

foto’s shoot by Studio Aline Friant-Hoste)

↑ art. 0401 in groen kaki: shop deze hier

↑ links: Letta sandaal grijs op hoge hak

↑ De Malia pump heeft een afneembare ketting rond de enkel, maar kan perfect gedragen worden zonder.   Deze pump verenigt comfort en design. Let op de beeldige houten hak… het is als een beeldhouwwerk.

Dezelfde passie voor sculptuur en architectuur zie je ook duidelijk in de originele houten hak van de onderstaande plateaumuil Letta Legno

↑ de gesp en kettinkje maakt deze zwarte sandaal Opala in zwart suède uitvoering wat stoerder, maar toch heel vrouwelijk en steeds elegant

Kwaliteit en vrouwelijkheid zijn de sleutelwoorden bij de collecties van Ellen Verbeek.

DUURZAME PRODUCTIE…

De schoenen worden manueel gemaakt in Italië, met duurzame materialen, wat een hoogstaande kwaliteit garandeert. Het gebruik van vegetaal gelooid leder creëert een brute, maar elegante uitstraling. Dit leder bevat geen chroom, waardoor het milieuvriendelijk is en allergische huidreacties voorkomt.

Met de collectie ‘Ellen Verbeek’ leveren we exclusieve kwaliteitsschoenen, vooruitstrevend design in duurzame materialen en hoogwaardige afwerking.

Ontdek hier onze collectie S/S 2023 van Ellen Verbeek

No Comments Yet

Comments are closed