New arrivals: Ellen Verbeek

foto: boots Sungai

Ellen Verbeek is een vaste waarde in onze designer damescollectie. Ieder seizoen weer worden wij verliefd op Ellen’s ontwerpen. Hoe kan het ook anders: a nice lady makes nice shoes 😉

Ellen startte haar merk in 2000, gepassioneerd door schoenen ging ze naar Italië naar het schoenengebied en kwam in contact met een ambachtelijke fabriek, geleid door oudere maar zeer ervaren vakmensen die haar architecturale ideeën op schoenen konden realiseren.

Waarom schoenen ? Ellen: “Schoenen zijn onze verbinding met de aarde, het fundament van een menselijk lichaam! Het combineren van deze kwetsbare elementen met schoonheid geeft veel geluk aan mensen. Stabiel in je schoenen staan ​​geeft al een zekerder gevoel bij mensen!” … beter kan je het niet verwoorden, toch ?

schoenen en waar de inspiratie van komt… boven: laars Sabah onder: boots Ladan

Haar ontwerpen hebben een sterk en herkenbaar beeld. Ook voor dit herfst/winterseizoen gebruikte Ellen Verbeek architectuur en meubelvormen als inspiratiebron bij het ontwerp van haar schoenen.

De combinatie van natuurlijke materialen, originele hakken in hout en elegante details versmelten tot een sterk beeld. Sommige hakken zijn met de hand uit hout gebeeldhouwd, wat resulteert in prachtige boogvormen die naar de zool lopen.

sneaker Sport1

Speels en vrouwelijk zijn de sleutelwoorden die de collectie kenmerken.

links: boots Sibu – rechts: boots Labi

Met de collectie ‘Ellen Verbeek’ leveren we exclusieve kwaliteitsschoenen, vooruitstrevend design in duurzame materialen en hoogwaardige afwerking.

Ontdek hier de volledige collectie F/W 2021 van Ellen Verbeek

No Comments Yet

Comments are closed