new arrivals: Ellen Verbeek

foto: sandaal LUNGA

Ellen Verbeek is een vaste waarde in onze designer damescollectie. Ieder seizoen weer worden wij verliefd op Ellen’s ontwerpen. Hoe kan het ook anders: a nice lady makes nice shoes 😉

Ellen startte haar merk in 2000, gepassioneerd door schoenen ging ze naar Italië naar het schoenengebied en kwam in contact met een ambachtelijke fabriek, geleid door oudere maar zeer ervaren vakmensen die haar architecturale ideeën op schoenen konden realiseren.

In maart 2021 zette Ellen een héél belangrijke stap in haar leven… ze verhuisde  naar Italië, naar het historisch dorpje Sant’Elpidio a Mare, om andere lucht op te snuiven, (letterlijk) meer licht te krijgen en… om nóg betere schoenen te maken, daar in het mekka van de artisanale schoenindustrie.

Waarom schoenen ? Ellen: “Schoenen zijn onze verbinding met de aarde, het fundament van een menselijk lichaam! Het combineren van deze kwetsbare elementen met schoonheid geeft veel geluk aan mensen. Stabiel in je schoenen staan ​​geeft al een zekerder gevoel bij mensen!” … beter kan je het niet verwoorden, toch ?

Ellen woont vlakbij de Adriatische kust … geen gebrek aan zomerse locaties. Foto (Gianluca Tanoni) art.  Kandu (sok apart verkrijgbaar)

 

Haar ontwerpen hebben een sterk en herkenbaar beeld. Ook voor de zomercollectie 2022 gebruikte Ellen Verbeek architectuurvormen als inspiratiebron bij het ontwerp van haar schoenen.

De combinatie van natuurlijke materialen, originele hakken in hout en elegante details versmelten tot een sterk beeld. Sommige hakken zijn met de hand uit hout gebeeldhouwd, wat resulteert in prachtige boogvormen die naar de zool lopen.

muiltjes zwart leder Koto

Speels en vrouwelijk zijn de sleutelwoorden die de collectie kenmerken. Zo creëerde Ellen voor deze zomer een Flip Flop 2.0 (inclusief sok) Kies jij  taupe of zwart ?

Met de collectie ‘Ellen Verbeek’ leveren we exclusieve kwaliteitsschoenen, vooruitstrevend design in duurzame materialen en hoogwaardige afwerking.

Ontdek hier onze collectie S/S 2021 van Ellen Verbeek

No Comments Yet

Comments are closed