Clio Goldbrenner, new in.

Het Belgische label Clio Goldbrenner is één van onze topmerken binnen onze collectie handtassen en accessoires. Elk seizoen kijken we in spanning uit naar de nieuwe levering van dit frivole merk. Ontdek nù al de nieuwste MOTION LINE van de Herfst/Winter 2023 van Clio Goldbrenner online! Soon more beautiful bags to come!

 

De Hybrid-tas is “reversible”. in 1-2-3 maak je van de zwarte tas een opvallende grasgroene.  Je kan de tas over de borst of over de schouder dragen dankzij de kleurrijke gevlochten riem. Deze tas is perfect om variatie aan te brengen in je dagelijkse leven.

Clio haalt haar inspiratie op straat bij de vrouwen die haar pad kruisen. Haar eerste collectie die ze in februari 2011 lanceerde was bepalend voor de identiteit van het jonge merk – dat al snel uitgroeide tot een referentie voor vrouwen op zoek naar het ideale accessoire.

links: Urban tasje | rechts: Flex tas

Maar wie is Clio Goldbrenner, de ontwerpster achter het gelijknamige merk?

Clio Goldbrenner is een Belgische ontwerpster van tassen en lederwaren. De unieke stukken die ze sinds 2011 jaar ontwerpt in haar Brusselse atelier, worden gemaakt door vaklui die gekozen worden voor hun vakkennis en aandacht voor details.

Alle tassen en accessoires zijn herkenbaar aan het typische maaswerk en de uitgepuurde, grafische lijnen. Een vanzelfsprekende keuze voor de ontwerpster wier familienaam ‘goudsmid’ betekent 😉

ontdek onze collectie van Clio Goldbrenner

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>