Clio Goldbrenner, new in.

Clio Goldbrenner is één van onze topmerken binnen onze collectie handtassen en accessoires. Elk seizoen kijken we in spanning uit naar de nieuwe levering van dit frivole merk. Je vindt de nieuwste leveringen van de Lente/Zomercollectie 2018 van Clio Goldbrenner nu al in onze winkel en online! Soon more to come, o.a. de sneakerlijn van Clio Goldbrenner.

Maar wie is Clio Goldbrenner, de ontwerpster achter het gelijknamige merk?


Clio Goldbrenner is een Belgische ontwerpster van tassen en lederwaren. De unieke stukken die ze al 5 jaar ontwerpt in haar Brusselse atelier worden gemaakt door vaklui die gekozen worden voor hun vakkennis en aandacht voor details.

 

Clio haalt haar inspiratie op straat bij de vrouwen die haar pad kruisen. Haar eerste collectie die ze in februari 2011 lanceerde was bepalend voor de identiteit van het jonge merk – dat al snel uitgroeide tot een referentie voor vrouwen op zoek naar het ideale accessoire.

Elke tas draagt de naam van een muze of Griekse god, een knipoogje naar de voornaam van de ontwerpster: Clio was in de Griekse mythologie immers de muze van de geschiedenis.

Alle tassen en accessoires zijn herkenbaar aan het typische maaswerk en de uitgepuurde, grafische lijnen. Een vanzelfsprekende keuze voor de ontwerpster wier familienaam ‘goudsmid’ betekent.

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>