New label: 8pm

Nieuw label in onze dameskledingcollectie…

8pm

Het Italiaanse label 8PM is in 2009 opgericht door 2 jonge ontwerpers Marinella Sighinolfi en Luana Rivi. Hun missie: alledaagse kleding ontwerpen, comfortabel en toegankelijk voor iedereen. De keuze voor de naam 8PM  is een verwijzing naar het moment op de dag waarop je overgaat van ‘plicht naar plezier’.

ecru rok met fijn ribfluweel

De collectie van 8PM is gemaakt in Italië en staat bekend om hun mooie materialen, goede pasvormen. De items van 8PM zijn zowel comfortabel als stoer als vrouwelijk. Hierdoor is de collectie toegankelijk voor iedere gelegenheid.

↑ Elsie draagt een bomberjack van 8pm die reversible is. Wil je het sportiever, dan draag je de jack met de nylonkant. Wil je het iets gekleder combineren ? dan kies je voor zachte kant.

Wij kozen uit de collectie van 8pm vooral in de zwart/wit/grijscombinatie enkele sterke stukken uit. Waaronder enkele stoere vestjes in lichte kleuren, draag ze ton sur ton of juist in combi met zwart of andere kleuren.

↑  links: ecru bikervest met chanel-gehalte                 rechts: lichtgrijze sweatervest

VROUWELIJK/STOER…

↑ links: of hoe kan een onopvallende kleur als grijs in een trui in het oog springen door een bijzonder detail aan hals en schouder      rechts: shop de look van onze jr. verkoopster/styliste Femke

 

ontdek onze collectie van 8PM

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>