nieuw label: Alohas, Spaans, tijdloos, duurzaam

> sneakers: RIFE

In 2015 werd ALOHAS opgericht in Hawaï om een draai te geven aan espadrilles – de typische Spaanse zomerschoen. ALOHAS is echter op en top Spaans, met als thuisbasis Barcelona. De ontwerpen worden er gestyled door internationale top influencers en beroemdheden.  Het merk vindt zichzelf zo jaar na jaar opnieuw uit volgens de laatste trends.

Van pastelkleurige basics tot metallic ballerinas (foto: artikel LUKE) en veelzijdige platforms en muiltjes, ze zijn allemaal bedoeld om een vrouwelijke en krachtige touch toe te voegen aan elke vrouwenoutfit. ALOHAS is  een merk met als doel de eindeloze zomerse levensstijl te inspireren met hun collectie sandalen, pumps en sneakers.

> links: sandaal leone, rechts: muiltjes: Josie

> zilver metallic sneaker: RIFE

Handgemaakt in de beste ateliers van Spanje en Portugal waarbij steeds gebruikgemaakt wordt van de hoogste kwaliteit van materialen.

> sandaal: HARPER

Ontdek hier onze selectie ALOHA’S

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>