Klantenkorting

maak een account aan en geniet van 8% klantenkorting. Deze korting kan u bij een volgende aankoop – zowel online als in de winkel te Dendermonde - in mindering brengen (*). U kan uw openstaande klantenkorting raadplegen via "mijn account"

(*) niet geldig tijdens solden, op afgeprijsde artikels, bij aankoop cadeaubonnen, onderhoudsproducten en zolen. geen teruggaven in geld of tegoedbon. De korting is één jaar geldig vanaf datum van aankoop.

Moernaut

Poldino

In 1984 werd uit een project van Roberto Grilli, in de schoenenwijk Monte Urano, de schoenenfabriek POLDINO geboren.
Het bedrijf wijdde zich meteen volledig aan handgemaakte kinderschoenen en was vastbesloten om een product te creëren dat ondersteunend en comfortabel is voor de voeten van elk kind.
Door middel van uitgebreid onderzoek gebruikt POLDINO schoenen alleen eersteklas materialen en wordt elk paar schoenen gecontroleerd om de hoogste kwaliteit en comfort te garanderen.
Van begin tot eind krijgt het hele proces van vakmanschap voor elk uniek paar schoenen uitgebreide zorg en doordachte aandacht details. Om dit te garanderen maken we al onze schoenen met trots in Italië.

Alle Poldino producten in onze winkel

Poldino
€116,50
Poldino 6533CP
Poldino
€116,50
Poldino 6300CN
Poldino
€112,50
Poldino 6530RB
Poldino
€116,50
Poldino 6533CT