Klantenkorting

maak een account aan en geniet van 8% klantenkorting. Deze korting kan u bij een volgende aankoop – zowel online als in de winkel te Dendermonde - in mindering brengen (*). U kan uw openstaande klantenkorting raadplegen via "mijn account"

(*) niet geldig tijdens solden, op afgeprijsde artikels, bij aankoop cadeaubonnen, onderhoudsproducten en zolen. geen teruggaven in geld of tegoedbon. De korting is één jaar geldig vanaf datum van aankoop.

Moernaut

klachten

Wij doen ons uiterste best om onze klanten, van de fysieke winkel én van de webshop, tevreden te stellen over de kwaliteit van onze producten en de geleverde (na)service.  Mocht je toch een klacht hebben, dan proberen wij steeds een gepaste oplossing voor te stellen.  U kan een klacht telefonisch melden op telefoonnr. (+32) (0) 52 21 25 89 van maandag tot vrijdag, van 9u30 tot 18u30 en zaterdag, van 9u30 tot 18u.  U kan ook een e-mail sturen naar shop@moernaut.be. Wij proberen u hierop zo spoedig mogelijk te antwoorden. Gelieve uw klacht zo gedetailleerd mogelijk te formuleren.

Hopelijk hoeft het zover niet te komen, maar naast onze interne klachtenprocedure, kan u - enkel in geval van een klacht bij online aankopen - steeds terecht bij het Europese ODR-platform: http://ec.europa.eu/consumers/odr