Moernaut

retourneren

Kan ik een artikel terugzenden ?

U kan uw bestelling terugsturen binnen de 14 dagen na levering van het product. Hiervoor kondigt u uw retour eerst telefonisch aan, bij onze klantenservice op nummer (+32) (0)52 21 25 89, of via mail naar shop@moernaut.be.

Uw retour dient naar volgend adres gestuurd te worden:

Moernaut BV, sint-gillislaan 94, B-9200 dendermonde. 

De verzendkosten van een retour zijn volledig ten laste van de klant.  Komt u langs in de winkel dan is dit uiteraard volledig gratis. Dit moet eveneens binnen de 14 dagen na levering van het product.

U stuurt (of brengt) producten terug in de originele en onbeschadigde verpakking, samen met alle toebehoren en factuur.  Bij schoendozen is het belangrijk dat ze onbeschadigd aankomen.

Zullen in geen geval worden teruggenomen:

  • gedragen schoenen of gebruikte lederwaren
  • schoenen met (licht) beschadigde zolen
  • schoenen zonder oorspronkelijke verpakking
  • schoenen waarvan toebehoren zoals veters, zolen, hieltjes, extra zakjes ontbreken
  • lederwaren waarvan de oorspronkelijke verpakking werd beschadigd.
  • artikelen die op maat van de klant zijn gemaakt

Deze voorwaarden van herroeping van de bestelling en het vermelde retouradres gelden enkel voor producten aangekocht in de webshop.

Wat zijn de retourkosten ?

De verzendkosten voor uw retour zijn ten laste van de klant, wanneer u komt omruilen in de winkel is dit uiteraard volledig gratis.

Hoe gebeurt de terugbetaling van het geretourneerd product ?

Het door u betaalde bedrag wordt uiterlijk binnen de 14 dagen terugbetaald via het betaalmiddel waarmee de oorspronkelijke transactie werd uitgevoerd, tenzij u per mail of op het retourformulier aangeeft liever op een andere manier terugbetaald te worden. 

lees hier onze algemene voorwaarden