Klantenkorting

maak een account aan en geniet van 8% klantenkorting. Deze korting kan u bij een volgende aankoop – zowel online als in de winkel te Dendermonde - in mindering brengen (*). U kan uw openstaande klantenkorting raadplegen via "mijn account"

(*) niet geldig tijdens solden, op afgeprijsde artikels, bij aankoop cadeaubonnen, onderhoudsproducten en zolen. geen teruggaven in geld of tegoedbon. De korting is één jaar geldig vanaf datum van aankoop.

Moernaut

retourneren

Hoe kan ik een artikel retourneren ?

U kan uw bestelling terugsturen of -brengen binnen de 14 dagen na levering van het product. Hiervoor kondigt u uw retour eerst telefonisch aan, bij onze klantenservice op nummer (+32) (0)52 21 25 89, of via mail naar shop@moernaut.be.

  • Ofwel stuurt u uw retour naar volgend adres: Moernaut BV, sint-gillislaan 94, B-9200 dendermonde.  De verzendkosten van een retour zijn volledig ten laste van de klant. 
  • Ofwel komt u langs in de winkel.

U stuurt of brengt producten terug in de originele en onbeschadigde verpakking, samen met alle toebehoren en factuur.  We raden aan om hiervoor de originele verzenddoos te hergebruiken. In het geval van beschadiging van de goederen of de originele verpakking, staat de klant in voor de waardevermindering.

Zullen in geen geval worden teruggenomen:

  • gedragen schoenen of gebruikte lederwaren
  • schoenen met (licht) beschadigde zolen
  • schoenen zonder oorspronkelijke verpakking
  • schoenen waarvan toebehoren zoals veters, zolen, hieltjes, extra zakjes ontbreken
  • lederwaren waarvan de oorspronkelijke verpakking werd beschadigd.
  • artikelen die op maat van de klant zijn gemaakt

Deze voorwaarden van herroeping van de bestelling en het vermelde retouradres gelden enkel voor producten aangekocht in de webshop.

Wat zijn de retourkosten ?

De verzendkosten voor uw retour zijn ten laste van de klant.  Wanneer u komt retourneren of omruilen in de winkel is dit uiteraard volledig gratis.

Hoe gebeurt de terugbetaling van het geretourneerd product ?

Het door u betaalde bedrag wordt uiterlijk binnen de 14 dagen terugbetaald via het betaalmiddel waarmee de oorspronkelijke transactie werd uitgevoerd, tenzij u per mail of op het retourformulier aangeeft liever op een andere manier terugbetaald te worden. 

lees hier onze algemene voorwaarden