Moernaut

retourneren

Kan ik een artikel terugzenden ?

U kan uw bestelling terugsturen binnen de 14 dagen na levering van het product. Hiervoor kondigt u uw retour eerst telefonisch aan, bij onze klantenservice op nummer (+32) (0)52 21 25 89, of via mail naar shop@moernaut.be.

De verzending van de retours vallen volledig ten koste van de klant. U kan terugzenden naar:

moernaut bvba, sint-gillislaan 94, 9200 dendermonde.

Komt u langs in de winkel voor uw retour dan is dit uiteraard volledig gratis, wel binnen de 14 dagen na levering van het product.

Bij het terugsturen van een product zal moernaut schoenen en lederwaren zo snel mogelijk, doch uiterlijk binnen de 14 dagen het betaalde bedrag terugstorten.

Enkel artikelen die zich in de originele en onbeschadigde verpakking bevinden, samen met alle toebehoren en factuur kunnen worden geruild. Bij schoendozen is het belangrijk dat ze onbeschadigd aankomen.

Zullen in geen geval worden teruggenomen:

  • gedragen schoenen of gebruikte lederwaren
  • schoenen met (licht) beschadigde zolen
  • schoenen zonder oorspronkelijke verpakking
  • schoenen waarvan toebehoren zoals veters, zolen, hieltjes, extra zakjes ontbreken
  • lederwaren waarvan de oorspronkelijke verpakking werd beschadigd.
  • artikelen die op maat van de klant zijn gemaakt

Deze voorwaarden van herroeping van de bestelling en het vermelde retouradres gelden enkel voor producten aangekocht in de webshop.

Wat zijn de retourkosten ?

Bij het terugzenden van een product liggen de gehele verzendkosten bij de consument zelf, wanneer u komt omruilen in de winkel is dit uiteraard volledig gratis.

Krijg ik mijn geld terug bij een retournering?

Nadat u ons op de hoogte hebt gebracht van een terugzending kijken wij na of het geretourneerde product zich in de originele staat bevindt. Daarna zorgen wij ervoor dat het door u betaalde bedrag, excl. verzendkosten naar het buitenland, uiterlijk binnen de 30 dagen wordt teruggestort.

lees hier onze algemene voorwaarden