Klantenkorting

maak een account aan en geniet van 8% klantenkorting. Deze korting kan u bij een volgende aankoop – zowel online als in de winkel te Dendermonde - in mindering brengen (*). U kan uw openstaande klantenkorting raadplegen via "mijn account"

(*) niet geldig tijdens solden, op afgeprijsde artikels, bij aankoop cadeaubonnen, onderhoudsproducten en zolen. geen teruggaven in geld of tegoedbon. De korting is één jaar geldig vanaf datum van aankoop.

Moernaut

Kidsvoetdag 16 maart

De juiste schoenen voor je kids? Welkom op de Kidsvoetdag! 

Op zaterdag 16 maart van 10u tot 17u30 staan onze jongste klantjes centraal. Wees welkom op onze Kidsvoetdag en ontdek ons uitgebreide assortiment aan schattige, stoere en kwalitatieve kinderschoenen van topmerken. Wij geven graag deskundig advies zodat je de perfecte schoen vindt voor je deugniet. 

Bovendien krijg je tijdens de Kidsvoetdag professioneel advies van team Podologie Sportpodo D'haese Zij controleren de kindervoetjes, checken voetstand en voettype (platvoet, holvoet, knikvoet) en geven tips voor de juiste schoenkeuze. 

Om alles vlot te laten verlopen, werken we bij voorkeur op afspraak.

BOEK HIER JE AFSPRAAK

Bij aankomst op het afgelopen tijdstip mag je doorlopen naar achteraan in de winkel. We voorzien voor de voetanalyse een rustig plekje waar de kindervoetjes onder de loep kunnen genomen worden. 

Nog een paar belangrijke weetjes om alles vlot te laten verlopen:

  • aanbevolen minimum leeftijd 3 jaar, maximum leeftijd 14 jaar 
  • we voorzien een kwartier per kind
  • meer dan 2 kinderen inschrijven? Boek 2 aparte afspraken aub
  • geen afspraak gemaakt? Geen nood, loop even langs bij de podologen en zij nemen jullie er wel tussen zodra mogelijk

 

Alle bezoekertjes krijgen een lekker wafeltje-op-een-stokje én bij aankoop van een paar nieuwe stappers een leuke verrassing

MJAM MJAM


Neem al zeker eens een kijkje in de nieuwe collecties jongens-en meisjesschoenen.

Jongens   Meisjes